MENU

Tarieven

I.

HUWELIJK

Jullie trouwen? Gefeliciteerd! Nu nog een fotograaf. Ik fotografeer steeds van het begin van jullie dag t.e.m. het dansfeest, ongeveer 16u lang.

Vanaf €1850

I.

LOVESHOOT

Jullie zijn verliefd en willen dit op foto vastleggen? Ik vergezel jullie naar een mooie plek die bij jullie past en fotografeer er tenminste 1,5u.

Vanaf €300

I.

LIFESTYLE

Jullie willen graag met het gezin op de foto, jullie geven een verjaardagsfeest of een picknick onder vrienden. Ik fotograaf het graag!

Vanaf €300

Het grootste deel van mijn klanten vraagt me voor huwelijksreportages. Hier voel ik me dan ook het meest in thuis.  Ik appreciëer de niet-traditionele, artistieke, emotionele huwelijken, de huwelijken die een hoekje af hebben, waar jullie vergezeld worden door al diegenen die jullie graag zien en waar jullie persoonlijkheden de kans hebben om echt te stralen.

Een huwelijkspakket

bestaat uit

- een fotograaf (ik!)
- een kennismakingsgesprek
- min. 500 bewerkte foto's in kleur en eventueel zwartwit
- online verzenden van hoge resolutie bestanden
- een mini-album
- online foto-album om te delen met familie en vrienden

Uitbreidingen

- Handgebonden luxe-album in linnen of leder
- Prints
- Tweede fotograaf
- Videograaf

Contacteer me via kevin@captainfantastic.be of via het contactformulier en we praten verder over de details. Ik kijk er naar uit om meer te horen over jullie plannen en ideeën.

VRAGEN

Ik heb een email verstuurd, maar ik krijg geen antwoord

Gewoonlijk antwoord ik binnen 48u op mails. Als jullie dan nog niet van me gehoord hebben, is er iets fout gelopen. Probeer me via het contactformulier of via kevin@captainfantastic.be opnieuw te contacteren.

Hoeveel foto's krijgen we?

Kwaliteit is volgens mij belangrijker dan kwantiteit. Achteraf kunnen jullie ongeveer een 600 afgewerkte foto’s verwachten, afhankelijk van hoeveel er gebeurt tijdens jullie huwelijk.

Kunnen we ook een album bestellen?

Natuurlijk! Ik werk nauw samen met een drukkerij die kwaliteitvolle handgebonden linnen en lederen albums maakt. Vraag me gerust naar voorbeelden en prijzen.

Hoe ver vooraf kan ik best boeken?

Huwelijken worden gewoonlijk een jaar vooraf geboekt. Hoe sneller je boekt, hoe groter de kans is dat ik nog vrij ben op jullie grote dag.

Wanneer krijgen we de foto's te zien?

Voor huwelijksreportages is dit afhankelijk van de drukte van het moment, maar gemiddeld mogen jullie de foto's drie tot vier weken na jullie huwelijk verwachten.

CLOSE